You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Приватна компанија за различни ИТ обуки курсеви за странски јазици итн.

Опис на работната позиција

Praktikant koj ke bide angaziran so administrativni raboti, teoria i praksa.

Работни обврски
Da postira novosti na veb strana i socijalnite mrezi na kompanijata.
Da realizira upis na novi klienite, kandidati.

Потребни квалификации
Minimum Zavrseno Sredno Obrazovanie
Тип на работа
Пракса
Плата
0 денари месечно
Категорија на работа
Дигитален маркетинг
Вештини и знаење
Mаркетинг на социјални мрежи LinkedIn маркетинг Еmail маркетинг

Поврзани огласи