You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

ХАСАН МАСАТ ДОО Скопје е компанија за производство и продажба на турски десерти.

Опис на работната позиција

Пради проширување на нашиот тим, ХАСАН МАСАТ ДОО Скопје, има потреба од млад и амбициозен персонал за продажба , на постоечката, како и на нови локации.
контакт тел.070-875-009

Работни обврски
продажба
Потребни квалификации
Искуство во продажбата, како и владеење на англиски јазик (турски и албански ќе се смета за предност).
Тип на работа
Полно работно време
Плата
18000 денари месечно
Категорија на работа
Друго
Друго
Друго
Вештини и знаење

Поврзани огласи

до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 02 декември
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 02 октомври
Скопје
Скратено работно време
Повеќе
до 31 август
Тетово
Полно работно време
Повеќе
до 31 август
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе