You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
PharmaS Македонија

отворени 2 работни позиции

За компанијата

PharmaS е хрватска компанија за производство и продажба на фармацевтски производи основана кон крајот на 2008 година чија мисија е подобрување на здравствените стандарди со сигурен квалитет и конкурентни производи во RX и CHC сегментот.

Компанијата произведува и дистрибуира висококвалитетни фармацевтски производи, генерички лекови на рецепт, и разновидни безрецептни фармацевтски производи. Редовното снабдување на пазарите со фармацевтски производи е обезбедено од 3 модерни фармацевтски фабрики во Хрватска и Србија. PharmaS група, покрај на пазарите во Адриа регионот, е присутна и во голем број на пазари во Централна и Источна Европа како и на Блискиот и Далечниот Исток.

Поврзани огласи


Повеќе

Повеќе
Оствари контакт со PharmaS Македонија
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака