You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
СТОРИБОКС ТОЈС АНД БООКС ДООЕЛ Скопје

нема отворени работни позиции

За компанијата

STORY BOX e ланец на продавници за играчки коишто се изработени од природни материјали од одржливи извори и коишто поттикнуваат активно и креативно играње. Сите играчки во STORY BOX се произведени од реномирани производители и нивни главни карактеристики се безбедноста трајноста и етичноста при нивното производство. Нашите продавници се наоѓаат во актуелните трговски центри во Скопје, Дајмонд мол, Сити мол и Рамстор мол.

STORY BOX е официјален партнер за Македонија на:

Janod

Goki

Papo

Hape

Geomag

Kaloo

Lilliputiens

Headu

Crocodile Creek

Mudpuppy

Heimess

Orchard Toys

Waytoplay

EverEarth

Living Nature


Поврзани огласи

Оствари контакт со СТОРИБОКС ТОЈС АНД БООКС ДООЕЛ Скопје
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака