You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
НИКО 2002

нема отворени работни позиции

За компанијата

НИКО 2002 е приватна компанија од Штип, формирана во 2002 година за која со гордост може да се констатира дека во своето долгогодишно работење стана препознатлива по големиот лагер на текстилни материјали и репроматеријали, во сопствен магацин, за потребите не само за конфекции и текстилната индустрија, туку и за производство на мебел, чевларската, прехрамбената и други индустрии.
Наша предност е што на едно место може да се најдат сите производи кои Ви се потребни, а се поврзани со производство на текстил, ХТЗ опрема и слично, што директно влијае на намалување на трошоците и заштеда на време. Со цел да се излезе во пресрет на барањата на нашите коминтенти, секогаш постои и можноста за советување и изработка на производи по нивна желба.

Поврзани огласи

Оствари контакт со НИКО 2002
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака