You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ivana Mladenova

Лојална и ведра личност која сака да се здобива со што поголеми искуства низ различни области со цел пронаоѓање на единствениот животен повик.

Професионален опис


Пишување новинарски текстови, колумни, интервјуа и искуство во истото добиено преку обука за млади спроведена од неделникот Фокус.
Интерес во полето на маркетинг и дигитален маркетинг.

Вештини


Категорија : Дигитален маркетинг, Човечки ресурси,

100

Дигитални вештини: Подготовка на промотивни/ информативни текстови,

100

Лични карактеристики: Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Label

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2017
Средно училиште Орце Николов
средно

гимназија

2019
Меѓународно училиште НОВА
средно

гимназија

Правен факултет Јустинијан Први - Скопје
високо

Политички науки

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака