You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Stefani Gjorevska

Комуникативна, тимски играч, посветена и одговорна.

Професионален опис


Моите врвни вештини се комуникација со клиенти и брзо учење. Искуство имам во областа на Accounting, Dispatching, а интересите ми се широки затоа што би можела да научам се.

Вештини


Категорија : Друго,

100

Дигитални вештини: Водење и ажурирање евиденции, Грижа за корисници,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака