You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ангела Петрушевска

Креативец, добро организирана, радозналa, истрајна личност

Професионален опис


Врвна вештина во моментот ми е уметноста и дизајнот. Во оваа област имам добиено многубројни дипломи од кои сите се со 1-во место, а само една доби 2-ро. Исто така сум првото дете во Македонија кое го освои првото место на светското Канагава биенале. Натпревар помеѓу 92 држави и 29000 цртежи.

Вештини


Категорија : Дизајн,

100

Дигитални вештини: Графички дизајн,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака