You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ангела Самарџиќ

Професионален опис


Вештини


Категорија : Друго,

100

Дигитални вештини: Водење и ажурирање евиденции, Организација на настани, Истражувања, Грижа за корисници,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Label

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака