You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Александар Пешовски

I am a web developer

Професионален опис


More information about my experience on my linkedin profile:
https://www.linkedin.com/in/aleksandar-pesovski-12a911141

More about my projects on my portfolio website:
https://www.weblider.com.mk

Вештини


Категорија : Програмирање, Е-бизнис, Дигитален маркетинг

100

Дигитални вештини: Развивање на веб-апликаци, Развивање на веб-страници, Одржување на веб-страници, Развивање на Android апликации,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Германски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Faculty of Computer Science and Engineering - Skopje
високо

application of e-technologies

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака