You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Марија Мирчевска

Љубопитна, флексибилна

Професионален опис


Врвни вештини: лидерство, менаџмент на време
Искуства со изработка на проекти: NVIDIA архитектура и нејзина графичко процесирачка единица; Безбедно управување со лозинки и начини на разбивање
лозинки; Мираи - најголем пад на интернетот; Сателитски комуникации;
OpenSOP; Ардуино проект
Интереси за: Swift, Cyber security, Networks

Вештини


Категорија : Програмирање, Човечки ресурси,

100

Дигитални вештини: PowerPoint, Excel, Word, GNS3, Ubuntu, Github, Wireshark, Java,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам, Јавно говорење, Позитивен пристап, Прилагодливост

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака