You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Милка Чолакова

Професионален опис


Вештини


Категорија : Друго,

100

Дигитални вештини: Преведување, Лекторирање, Водење и ажурирање евиденции, Организација на настани, Истражувања, Грижа за корисници, Академско пишување, Техничка поддршка,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Влашки, Бугарски, Српски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


УКИМ-ФАРМАЦЕВТСКИ ФАКУЛТЕТ
магистратура

Фармација

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака