You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Кико Ников

Професионален опис


Вештини


Категорија : Друго, Програмирање,

100

Дигитални вештини: Програмирање микроконтролери, Обновливи извори на енергија, Програмирање електроника,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Српски, Бугарски, Хрватски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака