You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Бранкица Несторовска

Комуникативна личност (тимски играч) со лидерски способности, пред се оптимистка, која секогаш одговорно ги извршува поставените задачи.

Професионален опис


Личност која се одликува со солидни преговарачки и организациски способности. Солидна ораторка.
Личност која себеси се гледа како успешна правничка која со многу љубов и ентузијазам би го започнувала работниот ден и би давала се од себе да стане професионалец во својата област.
Мојата визија е моето знаење да биде во корист и од помош на пошироката средина.

Вештини


Категорија : Право и сметководство,

100

Дигитални вештини: Составување договори , Даночно право, Административно право, Регулатива за работни односи, Право на интелектуална сопственост, Права на потрошувачи, Деловно право, Сметководство,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Француски, Српски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака