You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Анита Трајчевска

-Digital marketing -Bachelor of Science in E-Business

Професионален опис


- Digital Marketing
- Public Procurement

Вештини


Категорија : Е-бизнис, Дигитален маркетинг,

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, LinkedIn маркетинг, Еmail маркетинг, SEO, Подготовка на промотивни/ информативни текстови,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2020
Економски Факултет
високо

Е-бизнис

Економски Факултет
магистратура

Е-бизнис менаџмент

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака