You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Тимот на камп Скаут се проширува
Што нудиме ние
Живееш во камп Скаут - Струга, на самиот брег на Охридско Езеро (за сите оние кои сакаат да ни се придружат, но не живеат во околината)
Опуштена работна атмосфера
Домашно готвена храна како од кујната на баба, кафе, сокови, чај
Најпозитивниот колега кој секогаш е расположен да ти прави друштво на смена, ретриверот Скаут
Работа ти е да сместуваш гости и да направиш да се чувствуваат како дома, да се дружиш со позитивни луѓе од целиот свет и да организираш незаборавни авантури на сите оние кои ни го довериле нивниот одмор
Профил на нашите идеални кандидати:
позитивни и насмеани момци и девојки
со одлични комуникациски и организациски вештини
задолжително да знаат англиски, а втор трет странски јазик е предност
да имаат проактивен пристап кон работата и
Multitasking skills
Outside-of-the-box thinkers
желни за работа, дружење и авантура
љубители на животни (во нашиот камп и четириножните пријателчиња се секогаш добредојдени)
предност имаат кандидатите со работно искуство или едукација во областа на туризмот
Доколку се пронајде себе во текстот погоре и сакаш да се пријавиш, испрати ни го твоето CV на hi@camp.mk, а за сите останати прашања DM

Опис на работната позиција

Што нудиме ние? Живееш во камп Скаут - Струга, на самиот брег на Охридско Езеро (за сите оние кои сакаат да ни се придружат, но не живеат во околината) Опуштена работна атмосфера Домашно готвена храна како од кујната на баба, кафе, сокови, чај Најпозитивниот колега кој секогаш е расположен да ти прави друштво на смена, ретриверот Скаут Работа ти е да сместуваш гости и да направиш да се чувствуваат како дома, да се дружиш со позитивни луѓе од целиот свет и да организираш незаборавни авантури на сите оние кои ни го довериле нивниот одмор Профил на нашите идеални кандидати: позитивни и насмеани момци и девојки со одлични комуникациски и организациски вештини задолжително да знаат англиски, а втор/трет странски јазик е предност да имаат проактивен пристап кон работата и Multitasking skills! Outside-of-the-box thinkers желни за работа, дружење и авантура љубители на животни (во нашиот камп и четириножните пријателчиња се секогаш добредојдени) предност имаат кандидатите со работно искуство или едукација во областа на туризмот Доколку се пронајде себе во текстот погоре и сакаш да се пријавиш, испрати ни го твоето CV на hi@camp.mk, а за сите останати прашања DM

Работни обврски
евиденција на гости
координација на тим за хигиена и тим на кујна со прилив на гости
координација на клуб на нуркачи
грижа за гости и распределување на информации за надворешни активности организирани од кампот
Потребни квалификации
проактивност кон работата
основни компјутерски вештини
англиски јазик
професионалност
комуникациски вештини
тимски играч
Тип на работа
Полно работно време
Категорија на работа
Друго
Друго
Друго
Вештини и знаење
Водење и ажурирање евиденции Организација на настани Грижа за корисници

Поврзани огласи

до 06 декември
Прилеп
Пракса
Повеќе
до 01 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе