You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Микросам е светски-признат лидер во производство на Роботски и ЦНЦ машини за композитни производи (carbon fiber, glass fiber, etc.). Во 30-години Микросам има инсталирано над 290 производни линии во повеќе од 43 земји во светот, како Германија, САД, Русија, Јапонија, Кина, Индија, Израел и Кореа. Глобалните клиенти се водечки во авионска, вселенска, автомобилска, одбранбена и други индустрии, како и врвни истражувачки центри за модерни композити. Заедно со Институтот за Современи Композити и Роботика имаме напредна лабораторија и правиме заеднички развој со бројни компании кои се лидери во примена на композити во светот. Дознајте повеќе на www.mikrosam.com

Опис на работната позиција

Доколку сте во потрага за започнување на вашата кариера во професионална компанија МИКРОСАМ нуди платена пракса со полно работно време за студенти од сите Технички факултети Дознајте повеќе како би изгледала вашата кариера на www.careers.mikrosam.com Нудиме Амбициозен и професионален тим со големо искуство во врвни технички решенија Одлични услови за работа во креативна средина Можност за личен и професионален развој и зголемување на работното портфолио Можност за вработување на најдобрите практиканти Организиран превоз и храна Надоместок на трошоци за сместување

Работни обврски
2 месечна платена пракса со искусен ментор
Континуиран процес на учење преку работа на проекти
Потребни квалификации
Најмалку завршена втора година на некој од техничките факултети
Задолжително познавање на англиски јазик, познавање на друг јазик ќе се смета за предност
Способност за работа во тим
Силни аналитички и организациски вештини
Способност за прилагодување кон брза и динамична работна средина
Тип на работа
Пракса
Плата
денари месечно
Категорија на работа
Друго
Друго
Друго
Вештини и знаење

Поврзани огласи

до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 02 декември
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 02 октомври
Скопје
Скратено работно време
Повеќе
до 31 август
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе
до 30 јуни
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе
до 30 јуни
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе
до 30 јуни
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе
до 20 јуни
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 мај
Штип
Полно работно време
Повеќе
до 31 мај
Скопје
Полно работно време
Повеќе