You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Македонски Телеком е водечки телекомуникациски оператор во Северна Македонија и дел од Групацијата Дојче Телеком од 2001 година. Посветени сме да бидеме партнер во дигитализацијата на општеството и да создадеме одржливи вредности за сите. Ова е нашиот поттик да градиме мрежи на иднината со примена на технологија од најновата генерација и да создаваме напредни Cloud и ИКТ решенија и платформи за паметен град. Нашата мрежа може да стори многу повеќе од едноставно поврзување на луѓето. Затоа, нема да застанеме сѐ додека не ги поврземе сите!

Опис на работната позиција

Заради пополнување на позиции во нашиот тим, Македонски Телеком како дел од Групацијата Дојче Телеком потреба од талентиранo лицe на работно место: Телекомуникациски инженер. Ако поседуваш тимски дух и иницијативност и сакаш да работиш во технолошки развиена компанија, Пријави се на следниот линк http://www.telekom.mk/tekovni-oglasi.nspx

Работни обврски

Потребни квалификации
Тип на работа
Полно работно време
Плата
денари месечно
Категорија на работа
Друго
Вештини и знаење

Поврзани огласи