You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

ДПТУ ВЕТЕРИНАР ДОО експорт – импорт Гевгелија е компанија основана со 100% домашен капитал, која во континуитет работи од 1990 година, постојано надградувајќи ја својата главна дејност - производство на свежи конзумни јајца од нашироко познатиот бренд „Домашно јајце“. Покрај производство на свежи конзумни јајца, компанијата има сопствена кланица и месна индустрија Домашно во која се произведува свежо месо и производи од месо од животни одгледани во сопствени фарми за свињи и говеда.

Опис на работната позиција

Вработуваме лице за поддршка на софтвер за секојдневно работење, тековно оддржување на десктоп опрема, поставување и инсталации на системи и други слични ангажмани.

Работни обврски
- Поддршка на софтвер за секојдневно работење
- Тековно оддржување на десктоп опрема
- Прецизност и точност во извршување на работните задачи
- Поставување и инсталации на системи
Потребни квалификации
- Завршено средно училиште
- Познавање од Windows оперативен систем
- Солидно познавање на Microsoft Windows OS
- Солидно познавање на англиски јазик
- Основно познавање за тековно одржување на десктоп опрема
- Солидно познавање на MS Office
- Високо развиени комуникациски способности
- Доверливост, исполнителност, иницијативност, способност за работа во тим

Искуство во областа ќе се смета за предност.
Тип на работа
Полно работно време
Категорија на работа
Друго
Друго
Вештини и знаење
Техничка поддршка

Поврзани огласи

до 31 декември
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 02 декември
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 02 октомври
Скопје
Скратено работно време
Повеќе