You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

ДПТУ ВЕТЕРИНАР ДОО експорт – импорт Гевгелија е компанија основана со 100% домашен капитал, која во континуитет работи од 1990 година, постојано надградувајќи ја својата главна дејност - производство на свежи конзумни јајца од нашироко познатиот бренд „Домашно јајце“. Покрај производство на свежи конзумни јајца, компанијата има сопствена кланица и месна индустрија Домашно во која се произведува свежо месо и производи од месо од животни одгледани во сопствени фарми за свињи и говеда.

Опис на работната позиција

Возење на камион и истовар на роба (месо и јајца)

Работни обврски
Управување со товорно моторно возило со уредна документација
Навремено, совесно, одговорно и професионално извршување на работните задачи
Одржување на исправноста и хигиената на возилото
Други задачи доверени од страна на одговорното лице
Потребни квалификации
Минимум средно образование
Поседување возачка дозвола Ц категорија
Способност за работа со диначично темпо и со временски рокови
Амбициозност и посветеност на работата
Работното искуство ќе се смета за предност
Тип на работа
Полно работно време
Категорија на работа
Друго
Друго
Вештини и знаење

Поврзани огласи

до 06 декември
Прилеп
Пракса
Повеќе
до 30 јуни
Скопје
Пракса
Повеќе
до 30 јуни
Битола
Пракса
Повеќе
до 30 јуни
Битола
Пракса
Повеќе
до 22 јуни
Струмица
Полно работно време
Повеќе
до 15 јуни
Тетово
Пракса
Повеќе
до 14 јуни
Скопје
Полно работно време
Повеќе