You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Фирма што се занимава со транспорт и шпедиција вон границите на државава (меѓународен транспорт).

Опис на работната позиција

Возач на тешки товарни возила со категорија Е и минимум 1 година искуство.

Работни обврски
Возач
Потребни квалификации
Да поседува возачка дозвола од категорија Е;
Најмалку 1 година искуство.
Тип на работа
Полно работно време
Плата
денари месечно
Категорија на работа
Друго
Вештини и знаење

АПЛИЦИРАЈ

 
 

Поврзани огласи

до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 02 декември
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 02 октомври
Скопје
Скратено работно време
Повеќе
до 31 август
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе
до 30 јуни
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе
до 30 јуни
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе
до 30 јуни
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе
до 20 јуни
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 14 јуни
Прилеп
Пракса
Повеќе
до 31 мај
Штип
Полно работно време
Повеќе
до 31 мај
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 29 мај
Скопје
Полно работно време
Повеќе