You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Ritello R2 Series is the most powerful machine, high technologies, build and produced in Germany

Ritello is number 1 for hygiene and cleaning, inhalation, disinfection of the Air

Опис на работната позиција

Сакате да се остварат вашите соништа за добра и стабилна работа, а потоа аплицирајте! Условите што мора да бидат исполнети за агент за продажба се како што следува

Работни обврски
Сакате да се остварат вашите соништа за добра и стабилна работа, а потоа аплицирајте!
Условите што мора да бидат исполнети за агент за продажба се како што следува:

Средно образование
Да има возачка дозвола од категорија Б.
Личен автомобил
Бидете комуникативни (знаење во директна продажба)
Компанијата нуди многу добри услови за работа

Плата по европски стандард
Редовни патувања во странство
Семинари на месечно ниво
Двонеделен тренинг
Сертификација по обуки
Сите заинтересирани страни треба да се пријават преку оваа е-адреса
Librex2018@outlook.com
За какви било дополнителни информации, можете да го контактирате овој телефонски број
070964412 (VIBER, WHATSUP) од 10:00 до 15:00 часот

Потребни квалификации
Средно образование
Да има возачка дозвола од категорија Б.
Личен автомобил
Бидете комуникативни (знаење во директна продажба)
Тип на работа
Скратено работно време
Категорија на работа
Друго
Друго
Друго
Вештини и знаење

Поврзани огласи