You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Автомеханичарска работилница што се занимава со поправки на различни видови моторни возила.

Опис на работната позиција

Автомеханичарската работилница Авто-Мак Вин има потреба од автомеханичар (со полно работно време).

Работни обврски
Санирање на дефекти на различни видови моторни возила.
Потребни квалификации
Лицето да има ССС, со искуство или без искуство, со живеалиште во околината на Општина Виница.
Тип на работа
Полно работно време
Плата
денари месечно
Категорија на работа
Друго
Вештини и знаење

АПЛИЦИРАЈ

 
 

Поврзани огласи

до 31 декември
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 02 декември
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 02 октомври
Скопје
Скратено работно време
Повеќе