You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Друштво за градежништво кое се занимава со изведба на јакострујни и слабострујни електрични инсталации и системи на објекти во изградба, реконструкција на постоечки електрични инсталации и системи.

Опис на работната позиција

Поради зголемен обем на работа имаме потреба од нови вработени.

Работни обврски
Потребни квалификации
Тип на работа
Полно работно време
Плата
денари месечно
Категорија на работа
Друго
Друго
Вештини и знаење

Поврзани огласи

до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 02 декември
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 02 октомври
Скопје
Скратено работно време
Повеќе
до 31 август
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе
до 22 јули
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 15 јули
Прилеп
Полно работно време
Повеќе
до 15 јули
Прилеп
Полно работно време
Повеќе
до 15 јули
Прилеп
Полно работно време
Повеќе
до 07 јули
Скопје
Пракса
Повеќе
до 30 јуни
Скопје
Скратено работно време
Повеќе
до 30 јуни
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе
до 30 јуни
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе
до 30 јуни
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе