You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Микросам е светски-признат лидер во производство на Роботски и ЦНЦ машини за композитни производи (carbon fiber, glass fiber, etc.). Во 30-години Микросам има инсталирано над 290 производни линии во повеќе од 43 земји во светот, како Германија, САД, Русија, Јапонија, Кина, Индија, Израел и Кореа. Глобалните клиенти се водечки во авионска, вселенска, автомобилска, одбранбена и други индустрии, како и врвни истражувачки центри за модерни композити. Заедно со Институтот за Современи Композити и Роботика имаме напредна лабораторија и правиме заеднички развој со бројни компании кои се лидери во примена на композити во светот. Дознајте повеќе на www.mikrosam.com

Опис на работната позиција

МИКРОСАМ ДОО Прилеп има потреба од Електро инженер - 5 работни места. Отворените позиции се за во нашите канцеларии во Прилеп и Скопје. Испратете кратка биографија (CV) и мотивационо писмо на маил prijava@mail.mikrosam.com

Работни обврски
Проектирање на систем за автоматско управување на CNC машини
Програмирање во PLC, C и платформи за Real Time
Изработка на цртежи , електрични шеми
Контактирање и посета на добавувачи и купувачи надвор од Македонија

Што нудиме?
Одлични услови за работа во креативна средина
Амбициозен и професионален тим со големо искуство во врвни технички решенија
Континуирана обука и можност за напредување од личен и технички аспект
Учество на меѓународни проекти со купувачи од целиот свет
Организиран превоз и храна
Потребни квалификации
Завршен Електро факултет или при крај на студии
Задолжително познавање на англиски јазик (германски и руски јазик се предност)
Тип на работа
Полно работно време
Категорија на работа
Програмирање
Вештини и знаење

АПЛИЦИРАЈ

 
 

Поврзани огласи

до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 31 август
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе
до 22 јули
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 15 јули
Прилеп
Полно работно време
Повеќе
до 07 јули
Скопје
Пракса
Повеќе
до 30 јуни
Скопје
Скратено работно време
Повеќе
до 30 јуни
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе
до 30 јуни
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе
до 30 јуни
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе