You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Микросам е светски-признат лидер во производство на Роботски и ЦНЦ машини за композитни производи (carbon fiber, glass fiber, etc.). Во 30-години Микросам има инсталирано над 290 производни линии во повеќе од 43 земји во светот, како Германија, САД, Русија, Јапонија, Кина, Индија, Израел и Кореа. Глобалните клиенти се водечки во авионска, вселенска, автомобилска, одбранбена и други индустрии, како и врвни истражувачки центри за модерни композити. Заедно со Институтот за Современи Композити и Роботика имаме напредна лабораторија и правиме заеднички развој со бројни компании кои се лидери во примена на композити во светот. Дознајте повеќе на www.mikrosam.com

Опис на работната позиција

МИКРОСАМ ДОО Прилеп има потреба од ИТ аистент
Отворената позиција е за во нашите канцеларии во Прилеп.
Испратете кратка биографија (CV) и мотивационо писмо на маил prijava@mail.mikrosam.com

Работни обврски
- Истражување и развој на компјутерски софтверски системи
- Имплементирање и тестирање на системите за управување на базите на податоци
- Развој и спроведување на безбедносни планови
- Одржување и администрање на компјутерски мрежи и поврзани компјутерски единици
Што нудиме?
- Одлични услови за работа во креативна средина
- Амбициозен и професионален тим со големо искуство во врвни технички решенијa
- Континуирана обука и можност за напредување од личен и од технички аспект
- Учество на меѓународни проекти со купувачи од целиот свет
- Организиран превоз и храна

Потребни квалификации
- Завршен Факултет за информатика, програмирање или при крај на студии
- Задолжително познавање на англиски јазик, германски и руски се предност
Тип на работа
Полно работно време
Категорија на работа
Програмирање
Вештини и знаење

Поврзани огласи

до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 31 август
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе
до 30 јуни
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе
до 30 јуни
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе
до 30 јуни
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе
до 14 јуни
Прилеп
Пракса
Повеќе
до 31 мај
Штип
Полно работно време
Повеќе
до 29 мај
Скопје
Полно работно време
Повеќе