You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Друштво за градежништво кое се занимава со изведба на јакострујни и слабострујни електрични инсталации и системи на објекти во изградба, реконструкција на постоечки електрични инсталации и системи.

Опис на работната позиција

Имаме потреба од електричари и електро инсталатери за изведба на електро инсталации

Работни обврски
Изведба на електро инсталации
Потребни квалификации
Потребно е работно искуство
Тип на работа
Полно работно време
Плата
25000 денари месечно
Категорија на работа
Друго
Вештини и знаење

Поврзани огласи

до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 02 декември
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 02 октомври
Скопје
Скратено работно време
Повеќе
до 31 август
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе
до 30 јуни
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе
до 30 јуни
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе
до 30 јуни
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе
до 20 јуни
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 14 јуни
Прилеп
Пракса
Повеќе
до 31 мај
Штип
Полно работно време
Повеќе
до 31 мај
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 29 мај
Скопје
Полно работно време
Повеќе