You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Графотекс ДОО Скопје почнува да работи во 1993 година.
Нашата разновида понуда вклучува секаков вид на канцелариски и школски прибор, тонери, ексклузивни пенкала, гифт програма, компјутерска галантерија, уметнички и промо материјали од најпознатите светски брендови.

Опис на работната позиција

Графотекс заради зголемување на обемот на својата работа има потреба од проширување на својот тим. Објавуваме оглас за вработување на ДИСТРИБУТЕР / МАГАЦИОНЕР На огласот можат да конкурираат кандидати кои сметаат дека ги поседуваат долунаведените лични карактеристики и потребни квалификации. Работното искуство не е пресудно . Кандидатот треба да биде одговорна личност која ќе има професионален пристап кон работата, а ние ќе му понудиме одлични услови за работа Можност за трајно вработување Редовна плата Постојана поддршка и помош од вработените во Графотекс во периодот потребен за адаптација Одлична работна атмосвера Лични карактерискити на кандидатот Способност за организација на работата Одговорност, енергичност, упорност, стрпливост Професионален пристап кон работата Лојалност Способност за самостојна и тимска работа Потребни квалификации на кандидатот Возачка дозвола Б категорија Завршено средно образование Работни задачи кои ќе ги има кандидатот Магацинско работење преземање, двоење, спремање Испорака на роба Кажете ни зошто вие сте идеалната личност за оваа работна позиција испратете ни го вашето CV на info@grafoteks.com.mk со нслов за работна позиција ДИСТРИБУТЕР/ МАГАЦИОНЕР а оние кандидати кои ќе влезат во најтесниот круг ќе бидат контактирани од страна на претставнци на нашата компанија.

Работни обврски

Магацинско работење - преземање, двоење и испорака на роба
Работа на терен (Испорака на роба)
Потребни квалификации
Потребни квалификации на кандидатот
Возачка дозвола Б категорија
Завршено средно образование

Лични карактерискити на кандидатот
Способност за организација на работата
Одговорност, енергичност, упорност, стрпливост
Професионален пристап кон работата
Лојалност
Способност за самостојна и тимска работа
Тип на работа
Полно работно време
Категорија на работа
Друго
Друго
Друго
Вештини и знаење

Поврзани огласи