You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Ние сме дигикуб.
Се опишуваме себеси како млади и млади во срцето, креативни и гикови, мислители и креатори со потребната визија да го ставиме најдоброто на хартија и во светот за нашите клиенти. Како дигитална агенција, наш врвен приоритет е да развиеме оптимални процеси и решенија за нашите клиенти и да ги пласираме на начин ориентиран кон успех. Во срцето на источна Швајцарија, во Лихтенштајн и во Северна Македонија, секој ден одиме со полна гас и нудиме производи и услуги кои ги радуваат нашите клиенти и нивните клиенти.

Опис на работната позиција

Бараме лојален регрутер кој ќе се прикличи на нашиот тим

Работни обврски
Потребни квалификации
Тип на работа
Полно работно време
Категорија на работа
Човечки ресурси
Човечки ресурси
Вештини и знаење

Поврзани огласи