You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

ЕУРО БИЗНИС ЦЕНТАР СКОПЈЕ ДООЕЛ е компанија која работи повеќе од 15 години на пазарот во делот на бизнис услуги, сметководство, консалтинг и маркетинг.

Опис на работната позиција

ЕУРО БИЗНИС ЦЕНТАР СКОПЈЕ има потреба од дипломиран економист или студент/апсолвент на факултет за економски науки. Задолжително е познавање на англиски јазик.
Испратете го Вашето CV на jobs@eurobc.mk

Работни обврски
Развој на бизнисот.
Потребни квалификации
Англиски јазик и работа со компјутери.
Тип на работа
Полно работно време
Категорија на работа
Е-бизнис
Право и сметководство
Дигитален маркетинг
Вештини и знаење

Поврзани огласи

до 29 мај
Скопје
Полно работно време
Повеќе