You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Компанија која што нуди производи за подобрување на здравјето кај луѓето

Опис на работната позиција

Био Енерго Центар има потреба од лица за телефонска продажба работа од телефонско студио Плата 18000 и дополнителен бонус.

Работни обврски
Нудење и продажба на производи за зачувување на здравјето имунитетот и виталноста
Потребни квалификации
минимум средно образование
Тип на работа
Полно работно време
Плата
18000 денари месечно
Категорија на работа
Друго
Вештини и знаење

Поврзани огласи

до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 02 декември
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 02 октомври
Скопје
Скратено работно време
Повеќе
до 31 август
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе
до 30 јуни
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе
до 30 јуни
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе
до 30 јуни
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе
до 20 јуни
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 14 јуни
Прилеп
Пракса
Повеќе
до 31 мај
Штип
Полно работно време
Повеќе
до 31 мај
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 29 мај
Скопје
Полно работно време
Повеќе