You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Бирн 2002 ДООЕЛ започнува со производство на парфеми во 2006 година, како мал бизнис со неколку вработени. Како што одминувало времето компанијата се развивала во правец на барањата и потребите на пазарот. Денес БИРН 2002 е компанија која има преку 70 вработени, со сопствена дистрибутивна и комерцијална мрежа на големопродажба низ цела држава и располага со два магацини во Прилеп и Скопје. Во нашето портфолио можете да ги пронајдете веќе познатите брендови како Мошус, Релакс, Ефект, Екстрим или поточно 250 различни видови на парфеми. Спектарот на производи се проширува во 2020 и во делот на козметиката.

Опис на работната позиција

ФИРМАТА БИРН 2002 ДООЕЛ ИМА ПОТРЕБА ОД РЕГИОНАЛЕН МЕНАЏЕР ЗА РЕОН ИСТОЧНА МАКЕДОНИЈА, ЗА СЛЕДНИВЕ ГРАДОВИ: ШТИП, КУМАНОВО, КРИВА ПАЛАНКА, БЕРОВО, ДЕЛЧЕВО, СТРУМИЦА, РАДОВИШ, НЕГОТИНО, КАВАДАРЦИ И ГЕВГЕЛИЈА.

Работни обврски
НИЕ НУДИМЕ:
- АТРАКТИВНА МЕСЕЧНА ЗАРАБОТУВАЧКА
- БОНУСИ ЗА ОСТВАРЕН ТАРГЕТ
- БОНУС ЗА ПРОЕКТИРАН ТАРГЕТ
- СЛУЖБЕНО ВОЗИЛО
- СЛУЖБЕН ТЕЛЕФОН
- РАБОТНО ВРЕМЕ ОД ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТОК ОД 08:00 ДО 17:00 ЧАСОТ
Потребни квалификации
КРИТЕРИУМИ ЗА АПЛИЦИРАЊЕ:
1. УНАПРЕДУВАЊЕ И РАЗВОЈ НА ПРОДАЖБАТА ЗА СПОМЕНАТИОТ РЕОН
2. СПОВЕДУВАЊЕ НА АКЦИИ / ПРОМОЦИИ / ДОГОВАРАЊЕ НА ПОЗИЦИИ
3. ОДГОВОРЕН И ЦЕЛОСНА КОНТРОЛА НА РАБОТЕЊЕТО НА 3-5 КОМЕРЦИЈАЛИСТИ
4. ЦЕЛОСНА КОНТРОЛА НА ДИСТРИБУТЕРИТЕ НА РЕОНОТ
5. ПОСЕДУВАЊЕ НА КОМУНИКАЦИСКИ И ПРЕГОВАРАЧКИ ПРОДАЖНИ ПОЗИЦИИ
6. РАБОТНО ИСКУСТВО МИНИМУМ 3 ГОДИНИ БА ИСТА ИЛИ СЛИЧНА ПОЗИЦИЈА
7. ПОСЕДУВАЊЕ НА ДЕЛОВНА КУЛТУРА И РЕСПЕКТ СПРЕМА КОМИТЕНТИТЕ
Тип на работа
Полно работно време
Плата
денари месечно
Категорија на работа
Друго
Друго
Вештини и знаење

Поврзани огласи

до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 02 декември
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 02 октомври
Скопје
Скратено работно време
Повеќе
до 31 август
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе
до 22 јули
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 15 јули
Прилеп
Полно работно време
Повеќе
до 15 јули
Прилеп
Полно работно време
Повеќе
до 15 јули
Прилеп
Полно работно време
Повеќе
до 07 јули
Скопје
Пракса
Повеќе
до 30 јуни
Скопје
Скратено работно време
Повеќе
до 30 јуни
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе
до 30 јуни
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе
до 30 јуни
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе