You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

НОВА ПОШТА ДООЕЛ нуди брза и навремена достава на пратки со професионален обучен кадар на целата територија на Република Македонија.
Адресирањето на пратките се врши со помош на електронски уреди што гарантира максимална прецизност при доставата.
Доставата се врши со нови возила кои ги задоволуваат најстрогите стандарди за вршење на поштенски услуги како и задоволување на еколошките норми.

Опис на работната позиција

Аплицирајте за ДОСТАВУВАЧ НА ПОШТЕНСКИ ПРАТКИ и бидете дел од тимот на Нова Пошта Дооел Скопје Испратете го Вашето CV на info@novaposta.mk или јавете се на следните тел. броеви: 078 487 788, 078 888 855, 02 3138 888

Работни обврски
Личен профил:

Организираност и одговорност,
Способност за работа под притисок и во кратки рокови,
Флексибилност за работа во тим и самостојно работење.

Со и без работно искуство
Потребни квалификации
Потребни квалификации:

Завршено средно образование,
Познавање на територијата на град Скопје ќе се земе за предност,
Возачка дозвола: Б категорија
Други задачи поврзани со секојдневното
функционирање на компанијата
Тип на работа
Полно работно време
Плата
0 денари месечно
Категорија на работа
Друго
Друго
Друго
Вештини и знаење

Поврзани огласи

до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 02 декември
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 02 октомври
Скопје
Скратено работно време
Повеќе
до 31 август
Тетово
Полно работно време
Повеќе
до 31 август
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе