You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Специјализирана продавница за ортопедски помагала, основана во 2018 година.
Екслкузивен застапник и дистрибутер на неколку реномирани светски компании, со асортиман од преку 600 ортопедски и други помагала.
На располагање на корисниците (социјални мрежи, on-line продажба, продажни салони во Скопје, Тетово ,Прилеп,Битола,Струмица и Куманово

Опис на работната позиција

Продажба на ортопедски помагала Доколку сте организирана ,комуникативна,љубезна личност со ведрина,позитивен став и искреност,и не ви претставува потешкотија услужување-помагање слободно аплицирајте за да станете дел од нашиот тим

Работни обврски
Работни задачи;

-Продажба и презентација

-Посети на клиентите

-Изготвување понуди

Потребни квалификации
Потребни квалификации ;

-ССС од медицински струки (не е задолжително),

-Познавање на компјутерско работење (Word, Excel, Internet, работа во специјализирани програми)

-Возачка дозвола(активен шофер)
Тип на работа
Полно работно време
Плата
30000 денари месечно
Категорија на работа
Друго
Друго
Друго
Вештини и знаење
Организација на настани Грижа за корисници

Поврзани огласи

до 02 декември
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 20 февруари
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 12 февруари
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 јануари
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 јануари
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 јануари
Скопје
Полно работно време
Повеќе