You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Првата продавница на КАМ ги отвори вратите во далечната 1999 година, во приземјето на Градски Трговски Центар во центарот на Скопје, настан кој го означи почетокот на една приказна за успешен и брз развој.
До крајот на 2015 година, КАМ маркетите веќе станаа вообичаена глетка низ цела Македонија.
Експанзијата на КАМ во Македонија траеше во континуитет во изминатите години се претвори во еден од најголемите синџири од маркети за прехранбени и непрехранбени производи.
КАМ има мрежа од 74 маркети низ цела Македонија, а има и свои маркети во Бугарија и Косово.
Нашето работење го карактеризираат нашите принципи на претпријатието и принципите на однесување.
Карактеристика на нашето работење е задоволството на потрошувачите.
Нашата позиција на пазарот ја детерминира промислениот однос цена-услуга.
Нашиот раст продолжува понатаму преку експанзија и преку постојано подобрување во нашите маркети.
Заемно се почитуваме и се поддржуваме.

Опис на работната позиција

Ние Ви нудиме -Обемно воведување во работата со обука која ветува напредок и успех во работата -Предвидена атрактивна плата и дополнителен бонус зависно од успешноста во извршувањето на работните задачи -Навремени и сигурни примања -Платен секој изработен час, дополнително повисоко платени сабота, недела и празник -Регрес 30.000 денари -Обезбеден топол оброк -Бенифицирана пауза од 10 минути на час дополнително од законските 30 минути -Слободен ден за роденден -Картичка со попуст за вработени -Платено приватно здравствено осигурување за вработени кои работат над 2 години во Кам -Платено колективно осигурување од првиот месец -Ваучер за склучување на брак; пакет производи за Бадник и Велигден -Попуст за вработени во нашиот хотел Вилиџ во Охрид -Работа во интернационална компанија,динамична работа исполнета со нови предизвици и стекнување нови искуства и вештини

Работни обврски
Работни задачи
-Спремање на роба со ПДА-уред со помош на современ систем за магацинско работење ВМС
-Максимално внимание и грижа за стоката во магацинот
-Познавање на правилата за редење на стоката на палета
-Стречирање на спремната палета
-Подготовка на стока по нарачка од маркет по однапред утврден план за спремање
Потребни квалификации
Потребни квалификации
-Средно образование
-Сигурност, флексибилност
-Здрава личност, силна, способна за работа во тим
-Најмалку 3 години работно искуство во подготовка на стока и магацинско работење, ќе се смета за предност
Тип на работа
Полно работно време
Плата
денари месечно
Категорија на работа
Друго
Друго
Вештини и знаење

Поврзани огласи

до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 02 декември
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 02 октомври
Скопје
Скратено работно време
Повеќе
до 31 август
Тетово
Полно работно време
Повеќе
до 31 август
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе