You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Хотел Канет се наоѓа во Градскиот парк во Скопје, позади градската фонтана и е на десетина метра од Градскиот стадион Тоше Проески. Изграден во скандинавски стил, со дрвена конструкција одлично се вклопува во природниот амбиент во самиот парк. Прв пат отворен во 1999 година, комплетно реновиран ентериер во 2011година.

Хотел Канет располага со тринаесет соби, од кои девет соби се со еден голем француски кревет, четри соби се со два одвоени кревети.

Опис на работната позиција

Хотел Канет има потреба од рецепционер на неопределено време.

Сите заинтересирани кандидати да го достават своето CV на е-маил contact@hotelkanet.com.mk и ќе бидете повикани на интервју во хотелот.

Со почит,

Хотел Канет

Ул.Јордан Хаџиконстантинов Џинот бр.20 1000 Скопје

02 3238 353

071 223 206

Работни обврски
приме на резервации,гости, изгтвувавање на хотелски сметки, послужување на кафе и пијалоци
Потребни квалификации
Добро познавање на Англиски јазик
мин ССС
Со и без работно искуство
Тип на работа
Полно работно време
Плата
15200 денари месечно
Категорија на работа
Друго
Друго
Друго
Вештини и знаење
Грижа за корисници

Поврзани огласи

до 02 декември
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 20 февруари
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 12 февруари
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 јануари
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 јануари
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 јануари
Скопје
Полно работно време
Повеќе