You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Виртус Про е млада компанија со потенцијал за раст и развој.

Опис на работната позиција

Виртус Про е млада фирма која претежно се занимава со промотивни производи. Во потрага сме по Соработник кој ќе биде дел од тимот и директно ќе учествува и допринесува во развојот на фирмата.

Работни обврски
Следење, управување и реализација на барањата од клиентите како што се: Подготовка и достава на понуди до клиенти, Комуникација со клиенти, Комуникација со добавувачи

Оперативни активности поврзани со барањата на клеинтите и нивна реализација како што се: Испорака на нарачани призводи до клиенти, Подготовка, пакување, етикетиреање на производи, Превземање на производи од добавувачи

Учество во планирање и спроведување на кампањи за продажба и директен маркетинг како што се: Објавување контент на социјални мрежи, Спроведување на е-маил маркетинг, Учество и водење на продажни разговори со клиенти

Плата по договор.
Потребни квалификации
Завршено минимум средно образование
Познавање на англиски јазик
Користење на MS Office (Word, Power Point, Excel)
Возачка дозвола Б категорија (активен возач)
Предтходно работно искуство е пожелно, но не и задолжително
Тип на работа
Полно работно време
Плата
денари месечно
Категорија на работа
Друго
Вештини и знаење

Поврзани огласи

до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 02 декември
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 02 октомври
Скопје
Скратено работно време
Повеќе
до 31 август
Тетово
Полно работно време
Повеќе
до 31 август
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе