You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Fine WINE е специјализирана продавница за вино и алкохолни пијалоци.
Нудиме широк избор на различни сорти на вино од домашните винарии, со избор на преку 15 винарии и 100 различни етикети. Нашата понуда опфаќа и неколку странски вина, како и голем избор на виски, коњак, вотка, и домашни ракии. Изборот на вино е направен за сечиј вкус, со широка палета од средните и погорни линии за да понудиме повисок квалитет на истото.
Fine WINE организира и голем број на дегустации чија цел е поголема винска едукација и култура, како и социјално дружење.

Во Fine WINE освен вино и алкохолни пијалоци, се продава и Чоколатерија, од неколку врвни производители, како и декорација на истите со свежо и суво цвеќе, разни украси и украсни хартии. Сето ова може да се подари или испрати во хартиени и дрвени кутии, за соодветни потреби. Комбинациите се многубројни, по желба на купувачите, а за се друго тимот на Fine WINE стои на располагање.

Опис на работната позиција

Се бара декоратер/аранжер за подароци и корпоративни пакети за половина работно време (20 часа неделно), претпладне и попладне. Потребно е искуство во декорирање/аранжирање на подароци како и аранжмани од цвеќе. Воедно е потребно искуство во работа со трговија.

Работни обврски
Декорирање/аранжирање на подароци и корпоративни пакети, како и аранжмани од цвеќе. Работа во трговија, со продажба на производи за половина работно време (20 часа неделно), претпладне и попладне.
Потребни квалификации
Потребно е завршено средно образование.
претходно искуство во работа со декорирање/аранжирање на подароци, работа со свежо цвеќе, искуство во работа со трговија.
Тип на работа
Скратено работно време
Плата
9000 денари месечно
Категорија на работа
Друго
Вештини и знаење

Поврзани огласи

до 02 декември
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 20 февруари
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 12 февруари
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 02 февруари
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 јануари
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 јануари
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 јануари
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 јануари
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 јануари
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 јануари
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 јануари
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 јануари
Прилеп
Полно работно време
Повеќе
до 26 јануари
Скопје
Полно работно време
Повеќе