You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Хотел ресторант Сенигаллиа е средниот брод,еден од трите бродови на реката Вардар.Објектот е многу популарен поради изгледот и локацијата.Ние сме вистинска атракција во градот Скопје,еден од најубавите објекти во градот,лоцирани сме во центарот на кејот на реката Вардар.Функционираме како ресторан,бар и хоте и поради нашиот висок квалитет на услуги имаме константно работа,т.е посетеност на гости од градов но и од надвор.Располагаме и со хотелски дел (соби за изнајмување) кои се исто така доста посетени.

Опис на работната позиција

За потребите на нашиот хотел и поради зголемен обем на работа ,имаме потреба од вработубање (со стален редовен работен однос) на 1 лице (машко/женско) на работната позиција рецепционер.

Работни обврски
Пречекување на хотелските гости,испраќање на истите и нивно услужување во областа на рецепционерското работење.Услужливост,љубезност со истите комуникација,давање сите потребни информации порвзани со нивните интереси и натамошни патувања,препораки за туристичкии атракции за посета во градот и надвор од него.Подготвување на административни извештаи,другаадминстративна работа околу пријава/одјава на гостите.Подготвување и н аплата на хотелски сметки,одговорност во работа со пари,фискални каси и пост терминали.Подготвеност за работа во 3 смени (1 смена 07-15ч.2 смена 15-22ч. и 3та смена 22-07ч.)
Потребни квалификации
ССС или Високо Образование ќе се смета за предност.Активно и одлично говорење и употреба на англискиот јазик (писмено и говорно),плус познавање на други странски јазици ќе се смета за предност во квалификацците.Комуникативност,Спремност и изразена желба да се учи и напредува во работата.
Тип на работа
Полно работно време
Категорија на работа
Друго
Друго
Вештини и знаење

Поврзани огласи

до 02 декември
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 20 февруари
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 12 февруари
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 02 февруари
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 јануари
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 јануари
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 јануари
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 јануари
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 јануари
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 јануари
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 јануари
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 јануари
Прилеп
Полно работно време
Повеќе
до 26 јануари
Скопје
Полно работно време
Повеќе