You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Основната дејност на нашата компанија е поставување, продажба и сервис на автомати за кафе, снек машини и диспанзери за вода.
Кафе Вендинг Група е увозник на автомати, резервни делови за автомати и продукти од најдобрите брендови: Necta-Zanussi, Rhea, Fas, ICS, Jacobs, AG Foods, Bianchi, а од 2011 година стануваме и официјален увозник на најдобриот бренд за кафе ILLY-MITACA.

Опис на работната позиција

Компанијата Кафе Вендинг Група ДООЕЛ која има долгогодишно искуство во продажба и поставување на автомати за топли напитоци и автомати за храна има потреба од вработување на кандидат за следната работна позиција:
АДМИНИСТРАТИВЕН РАБОТНИК ВО ФИНАНСИИ

Работни обврски
Работни задачи:
Следење на банкарски сметки
Интерно книжење на банкарски изводи
Денарско и девизно плаќање
Комуникација со клиенти во делот за наплата
Подготовка на излезни фактури
Евиденција на влезни фактури
Останати административни задачи

Заинтересираните кандидати можат да ja испратат својата кратка биографија (CV) на следниов e-mail: vrabotuvanje@kafevending.com.mk
Потребни квалификации
Потребни квалификации:

Завршено виско образование во областа на економијата
Минимум 3 годишно работно искуство во сектор финансии

Личен профил:

Љубезен и професионален однос
Сериозен и одговорен пристап кон поставените задачи Комуникативост, одговорност и лојалност
Самоиницијативност, способност за организација и посветеност на работата
Способност за тимска работа
Тип на работа
Полно работно време
Плата
денари месечно
Категорија на работа
Друго
Друго
Друго
Вештини и знаење

Поврзани огласи

до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 02 декември
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 02 октомври
Скопје
Скратено работно време
Повеќе
до 31 август
Тетово
Полно работно време
Повеќе
до 31 август
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе