You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Првата продавница на КАМ ги отвори вратите во далечната 1999 година, во приземјето на Градски Трговски Центар во центарот на Скопје, настан кој го означи почетокот на една приказна за успешен и брз развој.
До крајот на 2015 година, КАМ маркетите веќе станаа вообичаена глетка низ цела Македонија.
Експанзијата на КАМ во Македонија траеше во континуитет во изминатите години се претвори во еден од најголемите синџири од маркети за прехранбени и непрехранбени производи.
КАМ има мрежа од 74 маркети низ цела Македонија, а има и свои маркети во Бугарија и Косово.
Нашето работење го карактеризираат нашите принципи на претпријатието и принципите на однесување.
Карактеристика на нашето работење е задоволството на потрошувачите.
Нашата позиција на пазарот ја детерминира промислениот однос цена-услуга.
Нашиот раст продолжува понатаму преку експанзија и преку постојано подобрување во нашите маркети.
Заемно се почитуваме и се поддржуваме.

Опис на работната позиција

Ние нудиме:
-Навремени и сигурни примања
-Платен секој изрботен час, дополнително повисоко платени сабота, недела и празник
-Регрес 30.000 денари
-Приватно здравствено осигурување за лојални вработени
-Ден за роденден
-Картичка со попуст за вработени
-Ваучер за склучен брак
-Пакет производи за Бадник и Велигден

Работни обврски
-Спремање на роба со ПДА Уред со помош на современ систем за магацинско работење-ВМС,
-Максимално внимание да се грижи за стоката во магацинот,
-Познавање на правилата за редење на стоката на палета,
-Стречирање на спремната палета,
-Подготовка на стока по нарачка од маркет по однапред утврден план за спремање
Потребни квалификации
-Средно Образование
-Пожелно е претходно работно искуство во подготовка на стока и магацинско работење
-Здрава личност; силна и издржлива во работите
Тип на работа
Полно работно време
Плата
денари месечно
Категорија на работа
Друго
Друго
Друго
Вештини и знаење

Поврзани огласи

до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 02 декември
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 02 октомври
Скопје
Скратено работно време
Повеќе
до 31 август
Тетово
Полно работно време
Повеќе
до 31 август
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе