You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Основната дејност на нашата компанија е поставување, продажба и сервис на автомати за кафе, снек машини и диспанзери за вода.
Кафе Вендинг Група е увозник на автомати, резервни делови за автомати и продукти од најдобрите брендови: Necta-Zanussi, Rhea, Fas, ICS, Jacobs, AG Foods, Bianchi, а од 2011 година стануваме и официјален увозник на најдобриот бренд за кафе ILLY-MITACA.

Опис на работната позиција

Компанијата Кафе Вендинг Група ДООЕЛ која има долгогодишно искуство во продажба и поставување на автомати за топли напитоци и автомати за храна има потреба од вработување на кандидат за следната работна позиција:
РАБОТНИК ВО БИФЕ (подготовка и послужување на кафе)
Работното место се однесува за 1 смена од пон-пет, викенди и празници не се работи.

Работни обврски
Работни задачи:
- Врши послужување на гости
- Одговорен за функционалноста на шанкот
- Врши прием на нарачки и подготвува пијалоци

Заинтересираните кандидати можат да го испратат своето CV на info@kafevending.com.mk или да се јават на телефонски број 078 278-737
Потребни квалификации
Потребни услови:
- Завршено најмалку средно образование
- Со и без искуство
- Комуникациски вештини и висока работна етика
- Способност за тимска и самостојна работа
Тип на работа
Полно работно време
Категорија на работа
Друго
Друго
Друго
Вештини и знаење

Поврзани огласи

до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 02 декември
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 02 октомври
Скопје
Скратено работно време
Повеќе
до 31 август
Тетово
Полно работно време
Повеќе
до 31 август
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе