You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

-Цел
Нашата цел е да бидеме меѓу првите три најпознати и докажани турски брендови за облека за млади во 2023-та година
-Визија и мисија
Нашата визија е да сеткнеме доверба кај нашите купувачи,да понудиме квалитетна услуга , да бидеме бренд кој нуди облека со врвен квалитет по достапни цени.
Нашата мисија е да ја пригодиме модата и модните трендови да бидат достапни и прифатливи за сите.

Опис на работната позиција

Компанијата Амбар ДООЕЛ Скопје е Турски бренд кој се занимава со продажба на женска облека во Македонскиот пазар од 2019г. Работна Позиција: Продажен Асистент

Работни обврски
Работни Обврски: Уредуванје и одржуванје на продажниот простор, помаганје и комуникација со купувачи, хигиена на просторот, грижа за производите на продажба, работа на каса, спремање и изложување на производите.
Потребни квалификации
Одлични комуникациски и преговарачки вештини,
Одговорна, Мотивирана и Насмеана во текот работењето,
Способност за индивидуална и тимска работа.
Тип на работа
Полно работно време
Плата
17500 денари месечно
Категорија на работа
Друго
Вештини и знаење

Поврзани огласи

до 02 декември
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 20 февруари
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 12 февруари
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 02 февруари
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 јануари
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 јануари
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 јануари
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 јануари
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 јануари
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 јануари
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 јануари
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 јануари
Прилеп
Полно работно време
Повеќе
до 26 јануари
Скопје
Полно работно време
Повеќе