You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Првата продавница на КАМ ги отвори вратите во далечната 1999 година, во приземјето на Градски Трговски Центар во центарот на Скопје, настан кој го означи почетокот на една приказна за успешен и брз развој.
До крајот на 2015 година, КАМ маркетите веќе станаа вообичаена глетка низ цела Македонија.
Експанзијата на КАМ во Македонија траеше во континуитет во изминатите години се претвори во еден од најголемите синџири од маркети за прехранбени и непрехранбени производи.
КАМ има мрежа од 74 маркети низ цела Македонија, а има и свои маркети во Бугарија и Косово.
Нашето работење го карактеризираат нашите принципи на претпријатието и принципите на однесување.
Карактеристика на нашето работење е задоволството на потрошувачите.
Нашата позиција на пазарот ја детерминира промислениот однос цена-услуга.
Нашиот раст продолжува понатаму преку експанзија и преку постојано подобрување во нашите маркети.
Заемно се почитуваме и се поддржуваме.

Опис на работната позиција

Со цел, обезбедување на континуирана технолошка поддршка на нашето работење и следејќи ги трендовите на дигитализација, имаме потреба од проширување на нашиот тим во ИТ секторот и бараме личност која ќе се придружи на нашиот тим на позиција: Соработник за софтверска поддршка

Работни обврски
Ваши задачи
-Одговорен за софтверска поддршка кон корисниците за ЕРП системот
-Одговорен за софтверска поддршка за програмите кои што се користат во КАМ
-Основно познавање на SQL, како предност ќе се смета напредно познавање
-Како предност ќе се смета можност за - Анализа на работен процес и утврдување на можност за подобрување на софтверското решение
-Анализа на пријавени кориснички дефекти, отклонување на дефекти, изготвување на корисничко упатство по потреба
-Обука за користење на софтверско решение
-Учествување во имплементација на нови софтверски решенија
Потребни квалификации
Вашиот профил
-Високо образование - Електротехнички Факултет, ФИНКИ или сродни факултети,
-Претходно работно искуство од најмалку 3 години како софтверска поддршка, како предност ќе се смета работа со ЕРП систем
-Одлично познавање на Англиски јазик
-Одговорна, прецизна проактивна личност, ориентирана кон остварување резултати
-Тимски играч
-Одлично познавање на Англиски Јазик
Тип на работа
Полно работно време
Категорија на работа
Друго
Вештини и знаење

Поврзани огласи

до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 02 декември
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 02 октомври
Скопје
Скратено работно време
Повеќе
до 31 август
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе
до 22 јули
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 15 јули
Прилеп
Полно работно време
Повеќе
до 15 јули
Прилеп
Полно работно време
Повеќе
до 15 јули
Прилеп
Полно работно време
Повеќе
до 07 јули
Скопје
Пракса
Повеќе
до 30 јуни
Скопје
Скратено работно време
Повеќе
до 30 јуни
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе
до 30 јуни
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе
до 30 јуни
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе