You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

НОВА ПОШТА ДООЕЛ нуди брза и навремена достава на пратки со професионален обучен кадар на целата територија на Република Македонија.
Адресирањето на пратките се врши со помош на електронски уреди што гарантира максимална прецизност при доставата.
Доставата се врши со нови возила кои ги задоволуваат најстрогите стандарди за вршење на поштенски услуги како и задоволување на еколошките норми.

Опис на работната позиција

НОВА ПОШТА ДООЕЛ со седиште во Скопје има потреба од Магационер. Работно место се однесува на 1ва смена. Испратете го Вашето CV на info@novaposta.mk или јавете се на следните тел. броеви: 078 487 788, 078 888 855, 02 3138 888

Работни обврски
Организиација и контрола на поштенски пратки
Прием, складирање и издавање на поштенски пратки
Други задачи поврзани со секојдневното
функционирање на компанијата.
Потребни квалификации
Завршено средно образование,
Организираност и одговорност,
Способност за работа под притисок и во кратки рокови,
Флексибилност за работа во тим и самостојно работење
Тип на работа
Полно работно време
Плата
0 денари месечно
Категорија на работа
Друго
Друго
Вештини и знаење

АПЛИЦИРАЈ

 
 

Поврзани огласи

до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 30 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе