You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Доминос е американски мултинационален ланец на ресторани за пици основан во 1960 година и предводен од извршниот директор Ричард Алисон. Доминос во Македонија постои веќе девет години и е лидер во достава на пици.

Опис на работната позиција

Биди и ти дел од Тимот на Dominos pizza Macedonia. Отворени се работни позиции за оператори во контакт центар. Личен профил: Организираност и одговорност Самоиницијативност и енергичност Способност за тимска работа Ние нудиме: Пријатна работна атмосфера Можност за долгорочна кариера Работа во смени со флексибилен распоред Сите заинтересирани кандидати може да ни пишат во приватна порака, да се јават на 02 3 125 125

Работни обврски
Опис на работно место:
Прима и одговара на дојдовни повици и меилови од клиентите
Внесува нарачки во системот
Обезбедува информации за услугите
Решава забелешки од клиентите
Потребни квалификации
Потребни квалификации:
Завршено средно образование
Со или без претходно работно искуство
Одлично познавање на Македонски и Англиски јазик.

Тип на работа
Полно работно време
Категорија на работа
Друго
Друго
Друго
Вештини и знаење

Поврзани огласи

до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 02 декември
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 02 октомври
Скопје
Скратено работно време
Повеќе
до 31 август
Тетово
Полно работно време
Повеќе
до 31 август
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе