You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Микеи Интернационал е реномирана фирма од Скопје, која што е активна уште од 1991 година. Основна дејност на фирмата е трговија со разновидни производи

Опис на работната позиција

Работник за обезбедување со лиценца.
Работа во смени.
Професионален однос кон работата
Одговорна, лојална, доверлива личност
Позитивен став и енергичност

Работни обврски
Обезбедување на објект. Контрола на влез во објектот.
Потребни квалификации
Завршено средно образование.
Да поседува лиценца.
Со или без работно искуство на иста или слична дејност.
Познавање на англиски јазик ќе се смета за предност.
Возраст од 25-45 години.
Поседување на возачка дозвола (Б категорија).
Тип на работа
Полно работно време
Плата
денари месечно
Категорија на работа
Друго
Друго
Друго
Вештини и знаење

Поврзани огласи

до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 02 декември
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 02 октомври
Скопје
Скратено работно време
Повеќе
до 31 август
Тетово
Полно работно време
Повеќе
до 31 август
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе