You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Доминос е американски мултинационален ланец на ресторани за пици основан во 1960 година и предводен од извршниот директор Ричард Алисон. Доминос во Македонија постои веќе девет години и е лидер во достава на пици.

Опис на работната позиција

Доминос има потреба од помошници во кујна. Плата од 16.000 до 26.000 денари, Работа со полно или скратено работно време. Реон Центар,Аеродром,Карпош и Бутел. Доколку сте заинтересирани ве молиме контактирајте не на 023125125 .

Работни обврски
Потребни квалификации
Тип на работа
Полно работно време
Плата
денари месечно
Категорија на работа
Друго
Друго
Друго
Вештини и знаење

Поврзани огласи

до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 02 декември
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 02 октомври
Скопје
Скратено работно време
Повеќе
до 31 август
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе
до 15 јули
Прилеп
Полно работно време
Повеќе
до 07 јули
Скопје
Пракса
Повеќе
до 30 јуни
Скопје
Скратено работно време
Повеќе
до 30 јуни
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе
до 30 јуни
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе
до 30 јуни
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе