You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Доминос е американски мултинационален ланец на ресторани за пици основан во 1960 година и предводен од извршниот директор Ричард Алисон. Доминос во Македонија постои веќе девет години и е лидер во достава на пици.

Опис на работната позиција

Доминос пица има потреба од вработени. ДОСТАВУВАЧИ со сопствено моторче велосипед или возило, полно или скратено работно време. Плаќање по нарачка- плата од 30.000 до 50.000 денари. Доставата се одвива реонски за Центар,Аеродром Карпош или Бутел во радиус од 3 км. Доколку сте заинтересирани ве молиме контактирајте не на 023125125

Работни обврски
Потребни квалификации
Тип на работа
Полно работно време
Плата
денари месечно
Категорија на работа
Друго
Друго
Друго
Вештини и знаење

Поврзани огласи

до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 02 декември
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 02 октомври
Скопје
Скратено работно време
Повеќе
до 31 август
Тетово
Полно работно време
Повеќе
до 31 август
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе