You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Основната дејност на нашата компанија е поставување, продажба и сервис на автомати за кафе, снек машини и диспанзери за вода.
Кафе Вендинг Група е увозник на автомати, резервни делови за автомати и продукти од најдобрите брендови: Necta-Zanussi, Rhea, Fas, ICS, Jacobs, AG Foods, Bianchi, а од 2011 година стануваме и официјален увозник на најдобриот бренд за кафе ILLY-MITACA.

Опис на работната позиција

Кафе Вендинг Група Дооел има потреба од вработување на ЧУВАР, 3та смена.

Заинтересираните кандидати можат да го достават своето CV на vrabotuvanje@kafevending.com.mk
Телефон за информации 02/3066-893

Работни обврски
Опис на работно место:

- Врши надзор и обезбедување на објектот
- Се грижи за безбедноста на објектот
- Работно време: 22 - 06 часот
Потребни квалификации
- Мин: Средно образование
- Со / без работно искуство
- Возачка дозвола: Б категорија
Тип на работа
Полно работно време
Плата
0 денари месечно
Категорија на работа
Друго
Друго
Друго
Вештини и знаење

Поврзани огласи

до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 02 декември
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 02 октомври
Скопје
Скратено работно време
Повеќе
до 31 август
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе
до 15 јули
Прилеп
Полно работно време
Повеќе
до 07 јули
Скопје
Пракса
Повеќе
до 30 јуни
Скопје
Скратено работно време
Повеќе
до 30 јуни
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе
до 30 јуни
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе
до 30 јуни
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе